Galapremiär på Rigoletto

Förra veckan fick jag förfrågan om jag ville gå på galapremiären av filmen "Dior and I" och jag tackade såklart ja! Jossan fick bli min +1 och tillsammans åkte vi upp till Stockholm i måndags. Själva premiären var på biografen Rigoletto och allt var så himla fancy. Vi fick gå på röda mattan och bli välkomnade med snittar och champagne. Sedan minglade vi runt bland alla fashionmänniskor och svenska celebs. Vi hade så sjukt roligt och bäst var nog pannacottan i miniskålar som serverades. Själva filmen/dokumentären var otroligt bra. Filmen handlade om Raf Simons och hans första haute couture kollektion för Dior som han skulle skapa på åtta veckor. Väldigt roligt att få se bakom kulisserna i modehuset Dior. Själv tog jag inte så mycket bilder för ljuset var så dåligt men hittade några bilder från pressfotografer som var där! 
 
 
 
 

check the mirror one last time and kiss the past goodbye

Sen förra gången jag uppdaterade har det hänt en hel del saker. Jag har för det första tagit studenten! Hur sjukt är inte det? Efter allt slit, allt hårt arbete och saker jag stått ut med är jag äntligen klar med allt det.
Äntligen är det över.
 
Direkt efter studenten åkte jag iväg 2 veckor med min moster och hennes familj. Vi åkte upp till fjällen och fjällvandrade! Jag hade så himla kul och det var en perfekt sak att göra precis efter den stressigaste perioden i mitt liv. Firade midsommar där uppe och fick chansen att åka pulka mitt i sommaren vilket jag aldrig gjort förut haha. Efter det blev det en sväng upp till Åre där vi stannade några dagar innan det bar av hemåt. 
 
 
Sen bar det av hem då det var jobb som stod på schemat. Har jobbat jättemycket denna sommar men det har varit superkul! Trivs så otroligt bra. Kände mig otroligt glamorös på jobbet the other day haha.
 
 
 
Mina lediga dagar har jag spenderat i sommarstugan, gått på AC/DC, träffat kompisar och planerat inför kommande år. Är så peppad på allt jag har planerat och nu behövs det bara lite mer jobb och lite mer kontakter innan jag är på väg. Wiiiie.
 
 
 

bjornsdottern.blogg.se