Dagstur till London

Idag var jag och Lisa inne i centrala London och agerade turister. Vi gick av vid Waterloo Station och började gå mot Big Ben, Picadilly Circus, Leicester Square och Trafalgar Square. Det var otroligt vackert måste jag säga. (obs orkar inte redigera bilderna utan ni får dom som dom är) 
 
Vi besökte även M&M world vilket är ett hus med fyra våningar ENBART med M&Ms. Det luktade så sockrigt och jag tror jag gick upp 10 kilo bara genom att sätta min fot där inne. 
 

Afternoon Tea

Bild ett och två är från när jag var påväg hem från skolan igår och den sista bilder är min skola(!!)
 
Idag promenerade vi i parken som ligger precis bredvid skolan och hade sen afternoon tea vilket var ett riktigt bra avslut på veckan. Parken var hur vacker som helst och det fanns till och med rådjur och hjortar som man nästan kunde gå fram till och en utsikt över centrala London, wow är det enda jag kan säga.
Dessa mobilbilder kommer det bli slut på nu för imorgon drar jag och min roomie Lisa in till centrala London!!! Ska bli så häftigt att äntligen få uppleva staden på riktigt och få se allt som man förknippar med London och såklart får lilla kameran hänga på.

Loooondon

Halihallå! 
Har nu då hittat tillbaka till denna blogg efter den långa pausen. Var nämligen utan dator hela sommaren. Jag befinner mig just nu i London hemma hos min värdfamilj. Jag bor inte helt ensam i värdfamiljen utan bor med en tjej som heter Lisa. Värdfamiljen är helt underbar och jag trivs jättebra. 
Idag var första dagen och jag lyckades ju såklart tappa bort min klass på rundvandringen, dock med en annan tjej så jag var inte helt ensam. Det är många nya intryck men så spännande med allt nytt och allt runt omkring. Såklart så saknar jag alla där hemma, men jag tror detta kommer bli ett jättebra år! Ska snart gå och lägga mig. Börjar inte tidigt men man blir så himla trött när man är nervös osv. Ska försöka fota några fina bilder snart men nu får ni endast dessa mobilbilder. 

bjornsdottern.blogg.se