that’s how the lost get found


Var ute på en liten promenad med denna kille idag och som jag har saknat honom. Har verkligen varit konstigt att inte ha haft honom runt omkring sig hela tiden. 

Fick en fråga som löd "Varför åkte du hem? :)"
Ja, som sagt så valde jag att åka hem och fortsätta att plugga här istället. Jag älskar England och London av hela mitt hjärta och jag kommer verkligen komma tillbaka i framtiden. Men det var saker som inte kändes helt bra. Det kändes helt enkelt inte rätt. Och om jag skulle stanna där ett helt år ville jag verkligen känna att det kändes bra och rätt och det gjorde det inte. Så därför bestämde jag att ta det längre fram i mitt liv istället. Jag är dock ändå så himla glad att jag fick vara denna månad i London. Det var en så himla stor upplevelse och jag har lärt mig så mycket nya saker och lärt känna många nya människor vilket har varit helt underbart. Min dröm blev sann även fast det endast blev en månad istället för tolv. 

I'll be back for you London

 
 
I måndags landade mitt plan på Arlanda och jag och mina fyra resväskor var tillbaka i kalla Sverige. Efter en månad i London är jag nu tillbaka och på måndag börjar jag i min gamla klass igen. Känns så himla bra.
Dessa bilder är från min sista helg i London med Lisa. Besökte bland annat Hummingbird bakery, King's Cross, den största bokaffären jag någonsin sett, Covent Garden, åt kanelbullar på Svenska Kyrkan och fikade i Hyde Park. Denna helg var ett perfekt avslut på min lilla resa. 

Ett stort tack till dig Lisa, jag är så himla glad att jag fick lära känna dig. Nu önskar jag dig all lycka till så ses vi i november!!  

i never meant to start a war

Idag slutade jag vid ett och bestämde mig för att handla med mig mat från tesco och äta hemma. Så det blev en kycklingsmörgås och såklart lite godis. Älskar som sagt att handla godis här. Det är så många nya sorter och det är klart att man inte kan motså då!
 
 
Måste även visa min fina påse från VS och en av tröjorna jag fick med mig från Primark.

(spenderar så mycket tid på twitter så jag kände att denna tröja passade mig)

Oxford Street

 
Klockan sju imorse började jag och Lisa vår resa mot Oxford Street. Vi är tvungna att ta 3 bussar för att komma dit, men inte gör det något då vi åker gratis med våra busskort! Vi var framme vid 8 precis när Primark öppnade vilket gjorde att vi nästan var först där. Efter 2 timmar där inne började vi leta efter ett matställe. Såklart gick vi vilse men hamnade på Carnaby Street där vi hittade alla möjliga roliga affärer. Åt Subway till lunch och efter det gick vi vidare till Bond Street där alla märkesaffärer ligger såsom Burberry, Louis Vuitton, Jimmy Choo mm. Kände att jag var alldeles för vardagligt klädd för att ens titta på affärerna. Vi kom sen fram till dagens höjdpunkt, Victoria's Secret!! Affären var så glamourös att jag höll på att smälla av och jag ville mest ha med mig hela deras collection "Pink" hem. Såklart blev det ett även ett litet stopp på Starbucks innan vi satte oss på bussen hem igen.

Shopping i Kingston

 
Som rubriker lyder så har jag och Lisa varit i Kingston idag och shoppat lite! Jag besökte Primark för första gången i mitt liv och jag bara älskar affären. Så himla billigt och jag har nu börjat fundera på hur jag ska få hem det jag handlar då jag var fullpackad när jag kom hit! Får väl bli att införskaffa en till väska. Köpte iallafall en ny vinterjacka, ett par mysbyxor, och en långkjol. Efter besöket på Primark åt vi lunch på ett jättemysigt café i centrala Kingston. Köpte mig en sushi wrap(?!?!) som var något av det godaste jag ätit! Vi tog sen en liten promenad runt i stan och jag fotade lite. Vi hoppade även in på Sainsbury's och köpte godis. Det är så himla roligt att köpa godis här i England, det är så billigt och så annorlunda. På hemvägen åkte vi med en dubbeldäckare och såklart satt vi på övervåningen längst fram! En perfekt fredag.

Imorgon åker vi in till Oxford Street och spenderar lite av dagen där. Nu när jag äntligen fått mitt busskort så åker jag gratis buss och tram i hela London vilket gör att jag inte blir ruinerad på resorna!  

Starbucks

Vi har ju då ett Starbucks på skolan och idag gick jag och Lisa dit för första gången. Jag tog en Chocolate Cream och Lisa tog en Caramel Cream och jag kan bara säga ATT DET VAR SÅ GOTT. Sen att det var det dyraste jag någonsin druckit är ju en helt annan grej, men herregud så underbart. Nu sitter jag på mitt rum och är helt proppmätt då vi får rejäla portioner mat plus efterätt varje dag. Klagar dock inte på det! 
 
 
Dessa är cupcakes från "Greggs" som är sådär farligt billiga.
 
Kom även supertidigt till skolan häromdagen och bestämde mig för att sitta och läsa vid "terassen" där man har utsikt över Themsen.
(dessa är mobilbilder så ni får ta dom för vad dom är)
 
 
 

8 september

Har latat mig hela helgen, men det har varit så skönt. Igår åt jag och Lisa frukost på mitt nya favoritfik Greggs. Det ligger endast tio minuter bort från där vi bor så det är jättelätt att ta sig ner dit. Efter frukosten köpte vi med oss godis hem och satte oss och tittade på film. Idag har jag bara spenderat tid på mitt rum och lyssnat på musik. Ett ganska bra avslut på veckan.
 

bjornsdottern.blogg.se