this is london baby

 
Kommer alltså befinna mig i denna stad imorgon med Selma och är ungefär så taggad man kan bli. Ska även träffa Lisa imorgon, har saknat henne så. Dessa tre dagar kommer bli helt underbara. 

and i know i shouldn't tell you but i just can't stop thinking of you

 
Har suttit och knåpat ihop en ny spellista när jag egentligen behöver plugga. Spenderar verkligen min tid på rätt saker. Har även fixat med min DVD och för första gången på evigheter är jag riktigt nöjd med ett skolarbete. Händer nästan aldrig så man får ta vara på lyckan så länge den finns där. 
Imorgon ska jag försöka motstå att kasta mig i soffan och trycka i mig 28 skorpor efter skolan och dra mig till gymmet. Vet väl innerst inne hur det kommer bli, MEN LITE POSITIVITET HAR VÄL ALDRIG SKADAT. 

this city never sleeps

Bild som jag tog på Lisa första helgen i London 
 
Höstlovet är snart förbi och jag känner att jag skulle behöva minst två veckor till av ledighet. Har haft kalas för den sötaste 6-åringen i hela världen och pluggat lite för lite.  

Om 22 dagar kommer jag att befinna mig i London igen och jag längtar så himla mycket. Ska bli skönt att ta en paus från vardagen ett tag. Ska även bli så roligt att träffa Lisa igen!! Dessa dagar får gärna flyga förbi, tack. 

bjornsdottern.blogg.se