i find, that there's no sweeter taste than sunshine

Sommaren rullar på och jag har hunnit med både det ena och det andra på detta sommarlov. Började sommarlovet med att åka upp till huvudstaden där jag och Selma blev överraskade med konsertbiljetter. Väl uppe i huvudstaden gick vi så mycket att jag tillslut gått in mina skor (woo), fick se hur en riktig poliseskort går till och mimade så utförligt och nyanserat till soundtracket från Frozen att till och med poliser skrattade åt oss. En otroligt bra start på sommaren. 
 
 
Började sedan jobba på ett jobb där jag trivdes otroligt bra. Det bästa av allt var nog att jag var helt själv på min arbetsplats. Eftersom jag var ute nästan varje dag lyckades jag till och med bli lite solbränd. Det är en otrolig achivement för mig då jag annars ser ut som ett vandrande lik hela året om. 
 
Efter att mina veckor på jobbet var slut åkte jag upp till huvudstaden igen och var barnvakt till min kusin. Träffade även Lisa (!!!!) som jag inte träffat på så länge och det var så himla mysigt att få träffa henne igen. Vi gick till Aquaria och jag fullkomligt älskar akvarium mer än något annat. Bästa som finns. 
Spenderade även några dagar vid stugan som nu håller på att byggas om. Jag och brorsan hjälpte till med lite smått och sen fiskades det en hel del också. Älskar verkligen att fiska, något av det bästa jag vet. Hade på mig halvlånga shorts en hel eftermiddag på sjön i stekande sol och jag undrar om den fula brännan jag fick någonsin kommer försvinna. 
 
 
Nu återstår två veckor av sommarlovet och jag fördriver den tiden med att knåpa ihop överraskningar, skicka in ansökningar och boka hotell/flygbiljetter. Spenderar timmar i hammocken och läser ut böcker. Känner mig pepp inför skolstarten och tänker nu kämpa mig igenom det här sista året för sen är jag fri på riktigt. Och då flyr jag Sverige på obestämd tid. 
 

bjornsdottern.blogg.se